WMF McEgg Æggebæger m. ske, blå

129 kr.

Forkæl dig selv med et stilfuldt og praktisk æggebæger fra WMF. Inkluderet ske gør det let at nyde dit æg med stil. Gør din morgenmad speciel.

Køb her

Varenummer (SKU): 7375901459699327 Kategori:

WMF McEgg æggebæger med ske i en fortryllende blå farve vil være det nye favoritredskab ved morgenbordet. Dette praktiske og sjove æggebæger er perfekt til børn og barnlige sjæle, som elsker en kreativ tilgang til deres morgenmad. Med et smart design, der ligner en lille sjov hovedbeklædning, vil dette æggebæger med garanti bringe smil på læberne hos hele familien.

At starte dagen med et blødkogt æg har aldrig været sjovere. Ved blot at løfte det farverige hoved af æggebægeret kan man afsløre det velsmurte og klar til at blive spist æg. Og her kommer den legende element ind: medfølgende hammer gør det muligt at knække skallen på ægget på en sjov og interaktiv måde. Børnene vil elske at hamre løs, mens de venter på at komme til den lækre æggeblomme.

For at fuldende oplevelsen med WMF McEgg æggebægeret med ske er der også en praktisk ske inkluderet, så man hurtigt og nemt kan skovle ægget op og nyde den på en elegant måde. Denne fine blå udgave tilføjer et friskt pust til køkkenet og er perfekt til enhver lejlighed, om det er en travl hverdag eller en afslappet weekendmorgen.

Med sin holdbare og høj kvalitets porcelænskonstruktion kan dette æggebæger holde til mange morgenmadsmomenter, og vil være en skøn tilføjelse til enhver køkkensamling. Så hop med på æggetrenden og gør morgenmaden til en festlig begivenhed med WMF McEgg æggebæger med ske i en fortryllende blå farve.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “WMF McEgg Æggebæger m. ske, blå”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.